Careers at

Live Legends

HOSPITALITY MEDEWERKER (tijdelijk)

Thursday, 19 September, 2024

INLEIDING 

Voor ons is het elke dag showtime en dat op een internationaal podium. Als Experience Design studio ontwikkelt Live Legends show concepten van A tot Z. Een event is pas geslaagd als we een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten bij de bezoeker: een Legendary Live Experience! Maar zonder de backstage crew geen showtime! Binnen de back office afdeling zijn wij op zoek naar een hospitality medewerker voor een periode van 4 maanden.

HELEMAAL THUIS BIJ LIVE LEGENDS 

Waar voer jij nou straks jouw dagelijkse werkzaamheden uit? Een inspirerende en informele omgeving, ons  kantoor aan de rand van Amsterdam heeft een trendy uitstraling, wat tot uiting komt in het vele glaswerk en de alom aanwezige groenvoorzieningen waartussen een jong en dynamisch team actief aan het werk is. Het kantoor doet je misschien een beetje denken aan een kantoor zoals je op tv ziet in een moderne Amsterdamse serie.

Op kantoor, in onze studio’s en op locatie doen we ons werk met veel positieve energie. Uiteraard bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. En kun je binnen deze parttime per direct aan de slag.

JIJ ALS HOSPITALITY MEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde teamplayer, die bereid is om aan te pakken en een hoge mate van hospitality als tweede natuur heeft. Iemand die bij voorkeur 3 of 4 dagen per week beschikbaar is tussen 10.00 en 14.00/15.00 uur, woonachtig in de omgeving van Abcoude/Amsterdam voor de periode van 1 oktober 2024 tot 1 februari 2025.

Met jouw open en gastvrije houding zet je net dat stapje extra voor een warm welkom en een prettige ervaring voor je collega’s en onze klant. Daarnaast behoud jij het overzicht als aanspreekpunt voor medewerkers. Men weet je ook gemakkelijk te vinden met allerhande vragen en verzoeken. Je hebt een warme persoonlijkheid, ontzorgt pro-actief, bent ontzettend opgeruimd en hebt bij voorkeur voordat er überhaupt een vraag gesteld wordt, al gehandeld.

In deze functie werk je nauw samen met onze facility coördinator, voor jou een sparringpartner!

Enkele van jouw verantwoordelijkheden:

  • Lunch verzorging (inclusief bestellingen, ontvangen, klaarzetten, opruimen etc)
  • Gasten ontvangen, telefoon, deur, in en uitgaande post, pakketjes/koeriers etc.
  • Bevoorrading (kantoorartikelen, koffie/thee/drank, hygiëne stations etc)
  • Algemene netheid van alle ruimtes en werkplekken

 

DIT BEN JIJ, in opsomming:

  • Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
  • Zeer dienstverlenend en klantgericht;
  • Je bent opgeruimd;
  • Je bent een zelfstarter die niet bang is om zelf beslissingen te maken;
  • Je bent een expert in ontzorgen;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent een duizendpoot en kunt makkelijk meerdere ballen in de lucht houden;
  • Je bent representatief;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

 

SALARISINIDCATIE

Op basis van een fulltime dienstverband kun je rekening houden met een salaris tussen de €2500 en €3000 euro per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.


KOFFIE?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur een e-mail naar: [email protected]. Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie: motivatiebrief & CV. Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben.

Hopelijk tot snel!

Our other vacancies: